Doneren, Inzamelen of Donateur worden

Cancer Care Center Foundation

Doneer eenmalig of zamel geld voor ons in!

Doneer met Ideal of creditcard

Indien u ons werk financieel wilt ondersteunen, kunt u uw gift overmaken op NL98 TRIO 0391 0908 28  t.n.v. Cancer Care Center Foundation. Via onze pagina op PifWorld kunt u heel gemakkelijk doneren via Ideal of met uw creditcard:

Contact opnemen met de Foundation

Donateur worden

  Aanhef

  Voornaam*

  Tussenvoegsel

  Achternaam*

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Land

  E-mail*

  Telefoonnummer

  Eventuele opmerkingen

  * is verplicht veld

  Zamel geld in

  Geld voor ons inzamelen kan bijvoorbeeld door u te laten sponsoren door familie en vrienden als u meedoet aan een hardloopevenement of een vierdaagse. Of door in plaats van cadeaus voor uw verjaardag om een bijdrage voor ons te vragen.

  U kunt hier heel eenvoudig uw eigen actiepagina aanmaken bij onze pagina op PifWorld.  De link naar deze pagina stuurt u vervolgens door naar al uw vrienden en kennissen met het verzoek om u – en daarmee ons – te ondersteunen. Mocht u een dergelijke actie willen organiseren, laat het ons weten. Wij ondersteunen uw actie graag, bijvoorbeeld met aandacht op onze website en social media.

  Doelstelling van de Foundation

  De Foundation ondersteunt initiatieven die het welzijn en de gezondheid van (voormalig) kankerpatiënten en hun naasten te verbeteren zodat zij sterker en vitaler worden en de regie over hun leven en werk en hun deelname aan de maatschappij weer op kunnen pakken.

  De Cancer Care Center Foundation beschikt over een ANBI status. Dit betekent dat er fiscaal voordeel genoten kan worden bij schenken of nalaten aan onze stichting . Meer hierover kunt u lezen op de website van De Belastingdienst.